Sponsormogelijkheden voor particulieren (let op gewijzigde bankrekeningnummers per 14-1-2020)

Vindt u het belangrijk dat de geschiedenis van Nederland en Oost- en West-Indië zichtbaar en levend blijft? Het rijk geïllustreerde boek Onze Indische buurten beschrijft de volledige geschiedenis van alle 61 gemeenten met één of meerdere Indische buurten in Nederland in ruim 450 pagina’s, volledig in kleur en genaaid gebonden. Het boek wordt uitgegeven in 2020 en zal € 39,95 kosten. Wilt u ons hierbij helpen? Geweldig! U kunt kiezen uit de volgende opties (meerdere opties mogelijk):

  • Ik sponsor het boek Onze Indische buurten en doneer door mijn sponsorbijdrage over te maken op rekeningnummer NL53 RABO 01 10 0692 69 t.n.v. Dick Rozing Geografie en Onderwijs o.v.v. van bijdrage Boek OIb en uw naam

NB Van sponsorbijdrage boven de 25 euro worden de sponsoren genoemd op de Website.

Aanmelden  Klik hier om uw sponsorbijdrage aan te melden

 

  • Ik bestel een gesigneerd exemplaar van het boek Onze Indische buurten door € 42,95 (incl verzendkosten) over te maken op reknr NL53 RABO 01 10 0692 69 t.n.v. Dick Rozing Geografie en Onderwijs o.v.v. van bijdrage Boek OIb uw naam en adres.

Bestellen  Klik hier om uw exemplaar van het boek Onze Indische buurten te bestellen.

 

Annuleren is mogelijk. Mocht het boek, om welke reden dan ook, niet worden uitgegeven, wordt het volledige bedrag teruggestort.

 

Sponsormogelijkheden voor bedrijven en organisaties

Wordt Onze Indische buurten het boek waar u zich als bedrijf of als organisatie mee wilt associëren en draagt u de realisatie een warm hart toe? Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden van personaliseren, zoals het opnemen van uw logo en/of bedrijfsnaam. Neem contact met ons op via de e-mail info@indischebuurten.nl of telefonisch 06 164255 15 (Dick Rozing) en wij maken een afspraak met u.