Als redactieteam houden we u graag op de hoogte van de vorderingen betreffende het boek Onze Indische buurten. Begin deze week zijn opnieuw zeven artikelen: Baarn, Den Helder, Diemen, Heerenveen, Leiden, Meppel en 's-Hertogenbosch, naar de vormgeefster opgestuurd. 

De artikelen zijn door onze redacteuren, correctors Elisabeth Weers-Pennekamp, Rebecca van Vuure en Wouter Marissen gecheckt op grammatica en interpunctie. Eenmaal retour vult Dick Rozing de teksten aan met foto's en kaarten en de bijschriften (incl. naam van de fotograaf en bronvermelding). En passant doet Dick ook nog een inhoudelijke en actualiteitstoets. We zijn tenslotte al vele jaren bezig en soms komt er een straat bij of wordt een buurt gerenoveerd. De laatste stap is de eindredactie. Michael Bremmers en Thijs Borgers kijken de teksten helemaal na inclusief het beeldmateriaal. Van hen krijgt Dick de eindbestanden die vervolgens naar vormgeefster Maura van Wermeskerken gaan.

Zo ziet u maar het project Onze Indische buurten is nog in volle gang. Volg ons ook op Facebook of attendeer u vrienden hierop, Regelmatig verschijnen daar bericten.