De afgelopen maanden was het iets rustiger bij het team Onze Indische buurten op onze website en op Facebook, maar nu kunnen we u toch iets nieuws en moois laten zien. De teksten van 16 gemeenten zijn geredigeerd door Michael Bremmers en Thijs Borgers. Deze eindteksten samen met de afbeeldingen zijn door Maura van Wermeskerken vormgegeven. We hebben Maura gevraagd van deze gemeenten een of twee spreads (twee tegenoverliggende bladzijden in het boek) aan te leveren. Onze webmaster Erik van Doorne (Masters of Media) heeft de spreads op onze website www.indischebuurten.nl gezet. 

Wanneer u naar de knop Buurten gaat en vervolgens Almelo opzoekt en aanklikt, ziet u bovenaan een spread. Klik hierop en deze pagina verschijnt beeldvullend op uw pc, laptop, tablet of smartphone: https://indischebuurten.nl/buurten/almelo

Zo kunt u bijhouden hoever we zijn. Want bij de gemeenten waar spreads verschijnen is de vormgeving klaar. Probeert u ook maar eens: Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Baarn, Bergen op Zoom, Beverwijk, Breda enz., enz.

Ook zijn vijf eindteksten van de gemeenten Delft, Ede, Haarlem, Maastricht en Urk naar vormgeefster Maura gegaan. Daar kunt u binnenkort de spreads van verwachten.

Blijf ons volgen op de website en onze Facebookpagina Indische buurten. Tip uw vrienden en bekenden!