Uw bijdrage is gewenst

U kunt een bijdrage aan het project leveren door uw verhaal te delen. Woont u in een Indische buurt of straat en heeft u er mooie, boeiende herinneringen aan, stuur dan uw reactie of foto's naar dick@indischebuurten.nl

Eind 2020 wordt het boek "Indische Buurten" gepresenteerd. U kunt nu al inschrijven voor het boek. De voorlopige verkoopprijs is vastgesteld op EURO 39,95 excl. verzendkosten. U ontvangt van ons een bericht met de definitieve gegevens.

Het project "Indische buurten" is een project van de Stichting Geografie en Onderwijs in oprichting. Zodra de stichting opgericht is berichten we u met onze bankgegevens.

captcha

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

 

Doe mee en lever een bijdrage aan het boek of de website

Lever een bijdrage aan het boek of de website. We zijn op zoek naar verhalen, foto's en nieuwsberichten over en vanuit de Indische buurten. Dus bent u een (oud) bewoner of betrokken bij een Indische buurt, en heeft u informatie in de vorm van nieuwsberichten, krantenknipsels, verhalen of foto's die u met ons wilt delen, neem dan contact met ons op via info@indischebuurten.nl.